Am finalizat cu succes cea de-a treia ediție a Taberei de educație financiară „Dă sens banilor”

Publishing date: Thursday, 18 August 2022
Views: 809

Tabăra de educație financiară „Dă sens banilor”, desfășurată în perioada 15-18 august 2022,  a reușit să adune peste 70 de participanți din diferite localități ale Republicii Moldova. Evenimentul a durat 4 zile consecutive și s-a desfășurat online, oferindu-le șanse egale de participare persoanelor cu diferite vârste, ocupații și reședințe.

Participanții au acumulat cunoștințe legate de sistemul financiar național, instrumente de investire și creditare, plăți fără numerar și comerț online, care le vor ajuta la o mai bună gestionare a bugetelor personale și/sau ale familiei. Am avut o deosebită plăcere să interacționăm cu participanții din acest an care au demonstrat un interes deosebit față de subiectele abordate și să împărtășim experiențe, cunoștințe din domeniul financiar. 

Le mulțumim tuturor participanților și formatorilor Taberei de educație financiară 2022, pentru implicarea activă! Urmăriți pagina Proiectul de educație financiară „Dă sens banilor” pentru a fi la curent cu alte evenimente de educație financiară pe care le organizează Banca Națională a Moldovei și „Expert-Grup”.


Tabăra de educație financiară este organizată al doilea an consecutiv în cadrul Proiectului de educație financiară „Dă sens banilor”, lansat de Banca Națională a Moldovei și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în anul 2019. Proiectul a fost inițiat cu scopul de a spori nivelul de înțelegere a principalelor concepte și produse financiare în rândul tinerilor, astfel încât, ajunși în fața unor situații cu impact financiar, aceștia să ia decizii corecte în gestionarea propriilor venituri. Pentru a fi la curent cu alte activități desfășurate în cadrul acestui proiect, vă recomandăm să urmăriți paginile web ale BNM – www.bnm.md și „Expert-Grup” – www.expert-grup.org, precum și pagina de Facebook a Proiectului de educație financiară „Dă sens banilor”.

 

Print

Access the monitoring application

app61
apl1 en
aplicat6en
aplicat611en
app7
apl2 en
rap eu en
app8
apl3 en
aplicat81en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: