VIDEO/ Obligațiunile guvernamentale locale – modele de succes și lecții învățate

Print
Publishing date: Thursday, 11 August 2022
Views: 1066

Care sunt modele de succes și lecțiile învățate în urma emiterii primelor emisiuni de obligațiuni municipale din Republica Moldova inițiate de către „Expert-Grup”, vă invităm să aflați din materialul video anexat mai jos.

În cadrul proiectului „Obligațiunile guvernamentale locale - ca măsură de sporire a autonomiei locale” implementat în perioada 2020- 2022, cu suportul financiar al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Chișinău (Embassy Office of the Netherlands in Moldova), Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” și-a propus să ofere suport Autorităților Publice Locale (APL) în folosirea acestui instrument financiar pentru realizarea proiectelor de dezvoltare locală.

Pe durata proiectului, o serie de localități au beneficiat de asistență și instruire în ceea ce privește emisiunea obligațiunilor municipale. Primăriile orașului Ceadîr-Lunga, or. Sîngera și mun. Chișinău au lansat și realizat aceste obligațiuni municipale, prin intermediarul financiar al Victoriabank și maib, cu scopul de a utiliza resursele financiare pentru proiecte de infrastructură. 


Materialul video a fost realizat de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în cadrul proiectului „Obligațiunile guvernamentale locale – ca măsură de sporire a autonomiei locale”, finanțat de Ambasada Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova.

Tags: Natalia Chitii

test

Website: test
Print

Access the monitoring application

app61
apl1 en
aplicat6en
aplicat611en
app7
apl2 en
rap eu en
app8
apl3 en
aplicat81en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: