Cerere de ofertă: elaborare site web pentru inițiativa „Informează, Abilitează și Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”

Publishing date: Monday, 17 June 2019
Views: 1242

Centrul Analitic independent Expert-Grup anunță concurs pentru identificarea unei companii care va prelua sarcina de elaborare a siteului web pentru implementarea inițiativei „Informează, Abilitează și Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” în corespundere cu termenii de referință anexați.

Site-ul proiectului, www.bugetulmeu.md este parte a strategiei de comunicare (disponibilă la solicitare), care își propune să crească nivelul de informare și conștientizare a publicului țintă, dar și a publicului larg privind necesitatea eficientizării procesului bugetar la nivel național și local, prin asumarea unui rol mai activ în consultările cu APL, elaborarea, monitorizarea politicilor și bugetelor publice locale.

Siteul web elaborat va fi dedicat bugetelor participative în care vor fi încărcate toate materialele proiectului. Site-ul va servi, de asemenea, ca o platformă pentru cunoaștere și învățare pentru beneficiarii proiectului și pentru toți actorii interesat. Aceasta înseamnă că va fi principala sursă de informare în care membrii coalițiilor locale își vor împărtăși experiențele și lecțiile învățate prin implementarea instrumentelor de proiect și vor servi drept forum pentru discuții / dezbateri pe teme legate de bugetarea participativă la nivel local. Site-ul web va fi dezvoltat la începutul proiectului și va fi gestionat de partenerul principal de implementare.

Site-ul va răspunde următoarelor obiective:

 •        Creșterea nivelului de informare și conștientizare în rândul populației și al societății civile locale a procesului bugetar și a bugetării participative prin intermediul instrumentelor și produselor de comunicare (platforma de audieri publice, analize, coaliții, toolkit-uri, instruiri etc);
 • Îmbunătățirea percepției asupra bugetării participative și creșterea gradului de înțelegere a impactului acestui proces asupra comunității, prin intermediul instrumentelor și produselor de comunicare (platforma de audieri publice, analize, coaliții, toolkit-uri, instruiri, etc;
 • Asigurarea vizibilității la nivel local și național a rezultatelor și produselor proiectului, realizând Planul de Acțiuni al Strategiei de Comunicare. 

Cerințe înaintate candidaților și procedura de aplicare

În mod ideal, compania trebuie să întrunească următoarele criterii:

 • Cel puțin 3 ani de experiență în dezvoltarea siteurilor web cu funcționalitate similară;
 • Capacitatea de lucru în echipă și de îndeplinire a sarcinilor în termenii stabiliți;
 • Experiența anterioară de lucru în proiecte finanțate de UE sau de alți parteneri internaționali de dezvoltare va fi considerată un avantaj.

Companiile interesate sunt invitate să prezinte ofertele tehnice și comerciale care vor conține următoarele:

 • O scurtă descriere a organizației (1-2 pagini);
 • Certificatul de înregistrare al companiei;
 • Portofoliul clienților;
 • Portofoliul companiei care descrie experiența acesteia în domeniu și a serviciilor similare prestate;
 • În mod explicit se vor prezenta persoanele angajate în următoarele funcții cheie: Manager de Proiect; Șef echipă programare; Designer;
 • Oferta comercială. Oferta trebuie depusă la cota TVA zero. Expert-Grup va furniza în acest sens toate documentele de suport necesare;
 • Alte documente sau recomandări relevante.

Ofertele vor transmise prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 25 iunie 2019, ora 19:00.

Toate întrebările de clarificare pot fi adresate prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (persoana de contact: Simion Ciochină, ofițer de comunicare IPRE).

Termeni de referință

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!