Sursele de finanțare oferite de ZLSAC

Print
Publishing date: Monday, 04 April 2016
Views: 8942

Ținând cont de multitudinea informației dedicate implementării prevederilor ce ţin de Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător ZLSAC / DCFTA, precum și numărul tot mai mare de platforme informaționale, mediul de afaceri din țară a semnalat necesitatea optimizării informaționale, în special în mediul online, fapt ce ar facilita esențial informarea imediată și exactă privind aspectele importante aferente ZLSAC / DCFTA.

În acest context, au fost elaborate câteva culegeri informaționale, în format electronic, destinate mediului de afaceri din Republica Moldova, jurnaliștilor, profesioniștilor din domeniu, dar și oricărui cetățean interesat de acest subiect. Culegerile reprezintă sintetizarea materialelor informative disponibile în mediul online despre (ZSLAS / DCFTA), inclusiv: acte legislative și normative în domeniu, ghiduri tematice pentru exportatori, tarife vamale, precum și surse de finanțare destinate mediului de afaceri în contextul implementării ZLSAC / DCFTA.

Astfel, materialul „Surse de finanțare pentru antreprenori în contextul implementării ZLSAC / DCFTA” este o culegere cu cele mai importante surse/proiecte de finanțare, granturi de care pot beneficia antreprenorii sau viitorii antreprenori care planifică să-și dezvolte o afacere. Materialul este disponibil online și cuprinde 14 surse principale de finanțare.

 

Accesează documentul

Vezi și: Sumar informațional - Zona de Liber Schimb și Aprofundat Moldova-UE 


UK MD logo

Culegerile de surse informaționale dedicate ZLSAC / DCFTA au fost elaborate în cadrul Programului de asistență în domeniul reformelor Marea Britanie-Republica Moldova.

Guvernul Marii Britanii va acorda asistenţă în domeniul reformelor în Republica Moldova prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare, astfel încât ţara să devină mai rezistentă la şocurile externe şi interne, atât de natură politică, cât şi economică, şi va susţine în continuare creşterea economică şi stabilitatea.

Programul de asistenţă în domeniul reformelor Marea Britanie-Republica Moldova a început în octombrie 2015 şi este acum în stadiul de implementare a unui prim set de proiecte de asistenţă în domeniul reformelor.

Programul de asistenţă în domeniul reformelor Marea Britanie-Republica Moldova este coordonat de experţi locali şi internaţionali, în strânsă colaborare cu Ambasada Marii Britanii la Chișinău.

 

Tags: Natalia Chitii

test

Website: test
Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Expert-Grup is asking you: What's your opinion about the measures that have been taken by Govern in order to manage the economic and social effects of COVID-19 pandemic (choose a maximum of 3)?

×

<

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: