Actualizare (22 mai): Expert-Grup anunță actualizarea informaţiei cu privire la concursul pentru identificarea a 5 organizații ale societății civile din Republica Moldova în calitate de parteneri regionali

Publishing date: Friday, 26 April 2019
Views: 1725

Data inițială: Miercuri, 17 Aprilie 2019

Centrul Analitic independent Expert-Grup a actualizat informaţia cu privire la concursul pentru identificarea a 5 organizații ale societății civile din Republica Moldova în calitate de parteneri regionali pentru implementarea proiectului „Informează, Abilitează și Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” .


Persoanele interesate să participe la concursul anunţat sunt rugate să acceseze termenii de referinţă, ghidul de aplicare şi formularul de buget anexaţi.

Întrebările cu referire la modul şi condiţiile depunerii solicitării de grant sosite pînă la data de 22 mai le puteţi accesa aiciRubrica respectivă se va actualiza odată cu primirea noilor întrebări. Întrebările pot fi adresate până la data de 20 mai.

Termenul de depunere a dosarelor a fost extins cu zece zileDosarul trebuie trimis prin email la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  până la data de 25 mai 2019, ora 18.00. Toate întrebările de clarificare pot fi adresate la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (persoană de contact: Dumitru Budianschi, manager de proiect). 

Ghidul de aplicare la programul de grant (ro)  Termeni de referință (ro)  Formular buget

Grant Call Guidelines (en)   Terms of reference (en)  

Întrebări și răspunsuri  

Print

Access the monitoring application

apl1 en
aplicat6en
apl2 en
aplicat71en
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en