Află cine sunt câștigătorii celui de-al treilea apel al concursului Youth Essay Prize Competition

Publishing date: Tuesday, 16 October 2018
Views: 2680

Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în parteneriat cu Centrul de Studii Politice Europene (CEPS) din Bruxelles anunță rezultatele celui de-al treilea apel de participare al concursului Youth Essay Prize Competition, desfășurat în cele trei țări semnatare ale Acordurilor de Asociere și ZLSAC cu Uniunea Europeană: Moldova, Ucraina și Georgia.

winnersDin cele 35 de eseuri participante, șase au fost premiate cu premii bănești în valoare de 500 de Euro fiecare. Printre finaliști se regăsește și un tânăr de 22 de ani din Moldova, Augustin Ignatov, originar din Lipnic, Ocnița. Lista finaliștilor este completată și de Natalia Davlianidze, din Tbilisi, Georgia, Nadiia Dovbush, Cernăuți, Ucraina, Anastasiia Kyrylenko, Yevhenii Konovalov din Kiev, Ucraina și Mykhailo Mosora, din Ivano-Frankivsk, Ucraina.

Concursul a fost desfășurat în cadrul proiectului „Înțelegerea Acordurilor de Asociere și a Zonelor de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (ZLSAC) dintre UE și Ucraina, Moldova și Georgia”, realizat cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Proiectul este coordonat de Centrul pentru Studii Politice Europene (CEPS) și realizat în parteneriat cu Institutul de Prognoză Economică și Consultanță Politică (IER) din Kiev, Centrul de consultanță Reformatics din Tbilisi și Centrul Analitic Independent Expert-Grup din Chișinău. 

Accesați eseurile premiate, în link-urile de mai jos.

Eseu, Augustin Ignatov Eseu, Natalia Davlianidze  Eseu, Nadiia Dovbush   Eseu, Yevhenii Konovalov Eseu, Mykhailo Mosora Eseu, Anastasiia Kyrylenko

Print

Access the monitoring application

app61
apl1 en
aplicat6en
aplicat611en
app7
apl2 en
rap eu en
app8
apl3 en
aplicat81en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: