Extindere termen limită: servicii de traducere scrisă și redactare din engleză în rusă

Publishing date: Wednesday, 25 July 2018
Views: 682

Asociația Obștească „Centrul Analitici Independent EXPERT-GRUP” anunță extinderea termenului limită pentru participarea la concursul de selectarea a unei companii/persoane fizice care să traducă și integreze din engleză în rusă versiunea 2 a publicației „Deepening EU–Moldovan Relations” elaborată în cadrul proiectului „Înțelegerea Acordului de Asociere și a ZLSAC dintre UE și Ucraina, Georgia și Republica Moldova”. Versiunea 2 a publicației este elaborată în baza versiunii 1 tradusă în română și rusă în anul 2016. Textul final în limba engleză cu modificări vizibile în Track changes față de versiunea 1 este disponibil la solicitare. 

Pentru participare la concurs, ofertantul trebuie să trimită la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. următoarele documente:

  • CV-ul personal sau în cazul persoanelor juridice CV-ul complet al traducătorului ce se va ocupa de traducere. Cv-ul trebuie să includă toată experiența relevantă;
  • Oferta financiară din care să reiasă prețul total net și eventualele taxe ce se pot aplica (exemplu:  TVA pentru companii).

Cerințe minime înaintate ofertanților:

  • Cel puțin 3 ani de experiență progresivă în domeniul traducerilor scrise a documentelor similare la nivel de organizații internaționale;
  • Înțelegerea terminologiei legale, economice, financiare (experiență similară cu asemenea traduceri);
  • Experiența în traducerea legislației europene constituie un avantaj

Termenul limită de depunere a ofertelor este 1 august 2018, ora 12:00.

Termenul limită de finalizare a traducerilor: 1 septembrie 2018

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

Print

Access the monitoring application

apl1 en

apl2 en

apl3 en

aplicat4

Projects

scoala en

lapunct en

budget en