Chestionar pentru evaluarea intermediară a Strategiei naționale de dezvoltare „Moldova 2020”

Publishing date: Friday, 21 July 2017
Views: 8866

În conformitate cu angajamentele asumate prin Strategia privind reforma administrației publice pentru anii 2016-2020, Guvernul a lansat procesul de evaluare intermediară a Strategiei naționale de dezvoltare (SND) „Moldova 2020”, care urmează a fi realizat până la finele lunii iulie 2017. Rezultatele evaluării în cauză vor fi luate în considerare în procesul de elaborare a noului document național de planificare strategică pe termen lung „Moldova 2030”.

Ținînd cont de importanța evaluării Strategiei naționale de dezvoltare, în special pentru planificarea unui nou document pe termenul lung, procesul de evaluare prevede un exercițiu amplu și cuprinzător de consultări cu autoritățile administrației publice centrale și locale, societatea civilă, mediul de afaceri, mediul academic, partenerii de dezvoltare, mass-media și cu orice cetățean interesat să participe la procesul decizional.

Prin urmare, vom aprecia opinia Dumneavoastră privind implementarea Strategiei naționale de dezvoltare „Moldova 2020”, precum și sugestiile Dumneavoastră pentru noua Strategie națională de dezvoltare „Moldova 2030”, prin completarea chestionarului anonim, accesibil aici. 

Completează chestionarul

 

Print

Access the monitoring application

app61
apl1 en
aplicat6en
aplicat611en
app7
apl2 en
rap eu en
app8
apl3 en
aplicat81en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: