Cerere de ofertă: auditarea securității IT a organizației

Publishing date: Monday, 03 April 2017
Views: 2949

Centrul Analitic Independent Expert-Grup este în căutarea unei companii sau persoane fizice care să efectueze auditarea IT a organizației.

Scopul auditului: identificarea principalelor riscuri legate de  accesarea neautorizată a informației păstrare pe computerele și site-urilor organizației.

Consultantul trebuie să evalueze printre altele, următoarele:

  • Teste de penetrare a site-urilor web disponibile: www.expert-grup.org, www.scoalamea.md, www.budgetstories.md precum și folosirea eficientă a resurselor utilizate;
  • Securitatea emailurilor angajaților Expert-Grup (17 emailuri existente la moment);
  • Securitatea rețelei interne, teste de penetrare a rețelei interne
  • Securitatea fișierelor și datelor aflate pe computerele angajaților, riscurile de pierdere a datelor și acces neautorizat.

Livrabile:

Consultantul va livra un raport de audit ce va include concluziile și observările detaliate remarcate pe parcursul auditării precum și recomandări specifice pe care echipa trebuie să le implementeze în vederea sporirii securității sistemelor și informațiilor.

Timpul:

Consultantul trebuie să efectueze auditul IT precum și să producă raportul de audit în perioada 20-30 aprilie 2017.

Cerințe minime:

  • Experiență cu auditarea IT a instituțiilor similare.

Persoanele și companiile interesate sunt rugate să depună o ofertă de preț precum și un CV cu indicarea competențelor și experienței pînă la data de 18 aprilie 2017, ora 10.00 prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: