Selectăm școli în calitate de beneficiari ai inițiativei „Școala Mea”, pentru anul 2017

Publishing date: Friday, 27 January 2017
Views: 6512

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concursul de selectare a 20 școli cu predare în limbile Română sau Rusă, în calitate de beneficiari/parteneri pentru al patrulea an de implementare al inițiativei „Școala Mea – responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”.

La acest anunț sunt anexate cererea de exprimare a interesului și un scurt formular pentru a fi completat de către școlile interesate.

Expresiile de interes/scrisorile de intenție, alături de formularul completat precum și orice alte materiale pe care le considerați relevante în procesul de selectare a școlii pot fi depuse în unul din formatele:

• e-mail;
• în persoană;
• prin fax;
• prin poștă la adresa:

Centrul Independent Expert-Grup
În atenția: Iulia Sîrghi-Zolotco, Director Serviciu Administrativ, Financiar și Comunicare
str. Pușkin 45, etajul 2
MD-2005, Chișinău, Republica Moldova
Tel: + 373 22 92 99 94
Fax: + 373 22 21 21 51
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.expert-grup.org

Toate documentele depuse trebuie să fie semnate și ștampilate. Data limită: 6 februarie 2017, ora 10:00.

Înregistrarea pentru concursul de selecție a luat sfârșit.

În trei ani de implementare, proiectul a implicat aproximativ 40.000 de persoane din 21 de raioane și municipii în discuțiile bugetelor școlilor; iar 60 de școli beneficiare au învățat și au aplicat instrumentele de responsabilizare socială, creând oportunități pentru ca elevii și părinții să contribuie la îmbunătățirea școlilor. Astfel, proiectul promovează schimbările de atitudine, mentalitate și contribuie la stimularea comportamentelor participative în comunități.

Descarcă cererea (RO) Descarcă cererea (RU)  


Inițiativa „Școala Mea” este implementată de Centrul Analitic Independent Expert-Grup cu suportul Parteneriatului Global pentru Responsabilizare Socială al Băncii Mondiale și cu suportul informațional al Ministerului Educației al Republicii Moldova. Misiunea proiectului este de a îndemna și de a implica cetățenii în crearea unei școli mai eficiente, mai transparente și mai bune.

 

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Expert-Grup is asking you: What actions are needed to support the companies during the corona crisis (choose a maximum of 3)?

×

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: