Participă și câștigă bani de buzunar în cadrul unui nou experiment economic organizat de Expert-Grup în parteneriat cu laboratorul de economie experimentală din Montpellier şi ASEM! Înregistrează-te acum! Va fi distractiv!

Publishing date: Wednesday, 23 October 2019

Additional Info

  • Event date: Thursday, 31 October 2019
  • Event time: Va fi stabilită ulterior
  • Location: Academia de Studii Economice a Moldovei
  • Address: str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, nr. 59
  • Contact person: Agachi Inga
  • Contact phone: 069 44 56 07
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Views: 2803

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei și laboratorul de economie experimentală din Montpellier invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani să participe la un nou experiment economic. Acesta va avea loc în zilele de 31 octombrie - în intervalele orare 9:30 - 11:30, 13:00 - 15:00 şi pe 1 noiembrie - intervalul 9:30 - 11:30,  13:00 - 15:00 la Academia de Studii Economice a Moldovei, în sala Multimedia a blocului B.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 200 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați în numerar, imediat după finalizarea sesiunii.

Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze la una dintre sesiunile disponibile, pe platforma afișată mai jos, termenul limită pentru înregistrare este până la data de 28 octombrie 2019.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru înregistrare, ne puteți contacta la numărul de telefon 022 929 994 și adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , persoană de contact Agachi Inga. Menționăm că doritorii vor putea participa doar la o singură sesiune dintre cele 4 care vor fi organizate.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.

Event registration form

Print

Access the monitoring application

app61
apl1 en
aplicat6en
aplicat611en
app7
apl2 en
rap eu en
app8
apl3 en
aplicat81en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: