Te invităm să participi la primul experiment economic din țară! E distractiv și, în plus, ai șansă să câștigi și bani de buzunar!

Publishing date: Monday, 03 June 2019

Additional Info

  • Event date: Wednesday, 05 June 2019
  • Event time: Va fi stabilită ulterior
  • Location: Academia de Studii Economice a Moldovei
  • Address: str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, nr.59
  • Contact person: Natalia Chitii
  • Contact phone: 022 929 994
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Views: 2471
Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei invită  tinerii cu vârsta de până la 25 de ani să participe la primul experiment economic din țară. Acesta se va desfășura în trei sesiuni în perioada 5 - 6 iunie la Academia de Studii Economice a Moldovei.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 100 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați cash, imediat după finalizarea sesiunii.

Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze pe platforma disponibilă mai jos, termenul limită pentru înregistrare este 4 iunie 2019, ora 16:00.

După expirarea termenului limită participanții vor contactați pentru a fi invitați să participe la una din cele 3 sesiuni ale experimentului. Fiecare sesiune va dura o oră și jumătate, data și ora exactă a fiecărei sesiuni vor fi comunicate ulterior.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 022 929 994 și adresa de email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , persoană de contact Natalia Chitii.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.

Event registration form

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en