Prezentarea Monitorului Financiar: Cinci obiective de dezvoltare a sistemului financiar național

Publishing date: Tuesday, 16 April 2019

Additional Info

  • Event date: Wednesday, 17 April 2019
  • Event time: 10:00
  • Location: Academia de Studii Economice, Bloc F, sala 203
  • Address: str. Bănulescu-Bodoni, nr. 59
  • Contact person: Natalia Chitii
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Views: 1266

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” vă invita să participați la masa rotundă de prezentare a Monitorului Financiar „Cinci obiective de dezvoltare a sistemului financiar național”. Evenimentul va avea loc miercuri, 17 aprilie 2019, cu începere de la ora 10.00, la Academia de Studii Economice a Moldovei, blocul F, sala 203.

Ediția cu numărul 9 a Monitorului Financiar își focusează atenția asupra direcțiilor de dezvoltare și modernizare a sistemului financiar autohton. Astfel, în baza unor constrângeri identificate sunt propuse 5 obiective de dezvoltare și un set de acțiuni care urmăresc transformarea sistemul financiar într-un catalizator al creșterii economice. În primul rând, acestea țintesc fortificarea capacității instituțiilor financiare de a răspunde cerințelor și așteptărilor mediului de afaceri, guvernului sau gospodăriilor casnice în ceea ce privește mobilizarea capitalului. De asemenea, accentul este pus pe eradicarea economiei informale prin creșterea incluziunii financiare, perfecționarea sistemelor de plăți și sporirea aptitudinilor financiare ale populației. Nu în ultimul rând, atenția este orientată pe faptul că sistemul financiar trebuie să devină o sursă solidă de protecție pentru consumatorii de servicii financiare, un factor de stabilitate pentru finanțele publice și generator de credibilitate pentru mediul internațional.

Masa rotundă își va ține lucrările în limba română. Pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să completați formularul de mai jos, până pe data de 16 aprilie 2019, ora 18:00. Dacă aveți nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Înregistrarea la acest eveniment s-a încheiat.

Agenda evenimentului

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!