Conferința „Școala Mea” la 5 ani de implementare: rezultate și lecții învățate

Publishing date: Monday, 19 November 2018

Additional Info

  • Event date: Thursday, 22 November 2018
  • Event time: 10.30
  • Location: Hotelul Radisson Blu
  • Address: Mitropolit Varlaam 77
  • Contact person: Natalia Chitii
  • Contact phone: 022 929 994
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Authors:
Views: 2728

Pe 22 noiembrie, Centrul Analitic Independent Expert-Grup va organiza conferința de totalizare a inițiativei „Școala Mea”, evenimentul va începe la ora 10:30 și va avea loc în sala de conferință „Răut”, a hotelului Radisson Blu (Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 77).

În cadrul evenimentului, Expert-Grup va prezenta rezultatele obținute pe parcursul celor cinci ani de proiect, iar vorbitorii celor două panele ale conferinței vor încerca să identifice noi oportunități de replicare a bunelor practici obținute în cadrul proiectului și în alte sectoare. Paneliștii vor mai aduce în discuție provocările cu care se confruntă școlile din Moldova, dar și lecțiile învățate în implementarea instrumentelor de responsabilizare socială în sectorul educațional. De asemenea, participanții la conferință vor discuta oportunitățile de multiplicare a instrumentelor de responsabilitate socială la nivel național.

Nu în ultimul rând, la eveniment vor fi acordate diplome de excelență pentru implementarea instrumentelor de responsabilizare socială școlilor participante în cadrul proiectului și certificate de Ambasador „Școala Mea”.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Școala Mea - Responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”, implementat de către Expert-Grup cu suportul Băncii Mondiale. Misiunea acestei inițiative este de a facilita implicarea cetățenilor Republicii Moldova, împreună cu autoritățile locale și naționale în promovarea unor politici educaționale responsabile, incluzive și bazate pe evidențe.

Dacă suntenți interesați de acest eveniment și vreți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau telefon la numărul 022 929 994 persoană de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Agenda (ro)  Agenda (en)

Print

Access the monitoring application

app61
apl1 en
aplicat6en
aplicat611en
app7
apl2 en
rap eu en
app8
apl3 en
aplicat81en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: