Audiere publică: necesitatea dezvoltării grădinițelor și creșelor private și neguvernamentale: probleme și soluții

Foto: www.criuleni.md Foto: www.criuleni.md
Publishing date: Tuesday, 24 March 2015

Additional Info

  • Event date: Friday, 27 March 2015
  • Event time: 9:45-12:00
  • Location: Hotel Jolly Alon
  • Available seats: 40
  • Address: Chișinău, st. Maria Cebotari 37
  • Contact person: Radu Marian
  • Contact phone: 022-929994
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Views: 8819

Expert-Grup vă invită la audierea publică „Dezvoltarea grădinițelor și creșelor private și neguvernamentale: probleme și soluții”.  

Scopul evenimentului este de a identifica problemele cu care se confruntă sectorul de servicii private/ ONG de educație preșcolară și ante-preșcolară din Republica Moldova, re-confirmarea motivelor din care statul are nevoie de complementaritatea acestora; modalitatea prin care dezvoltarea serviciilor private și a celor neguvernamentale ar putea contribui la îmbunătățirea serviciilor disponibile pentru familiile cu copii din Moldova.

Actualizare post eveniment:

În baza discuțiilor din cadrul audierii publice, a fost elaborată o notă informativă care va fi distribuită UNICEF-ului, Guvernului și altor factori de decizie relevanți. Documentul anexat conține recomandări pentru dezvoltarea unui sector de servicii educaționale preșcolare care să fie conforme intereselor familiilor cu copii și obiectivelor din domeniul protecției copilului.

 

Descarcă agenda Descarcă nota informativă 

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul UNICEF Moldova în cadrul proiectului de parteneriat UNICEF-Parlament-Expert-Grup pentru promovarea politicilor bazate pe dovezi și rezultate ca parte a Programului „Parlament & Democrație” finanțat de Guvernul Suediei.

Important! Eveniment organizat fără presă.

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Expert-Grup is asking you: What actions are needed to support the companies during the corona crisis (choose a maximum of 3)?

×

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: