Find out what are the schools that are part of the project ”Școala Mea” in 2018

Print
Publishing date: Wednesday, 17 January 2018
Views: 3425

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță astăzi, 19 ianuarie, lista școlilor care vor beneficia de asistență în cadrul proiectului „Școala Mea” în anul 2018. Pentru ultimul an de implementare a proiectului au fost selectate 20 licee și gimnazii care pe parcursul întregului an vor învăța cum să implice comunitatea în soluționarea problemelor școlii și cum să devină mai transparente în gestionarea bugetelor.

Potrivit coordonatorului de proiect, Tatiana Savva, selecția finală a fost consultată și validată de cei cinci parteneri regionali ai proiectului, membrii Consiliului Consultativ „Școala Mea”, Inspectoratul Școlar Național, leaderul de proiect din cadrul Grupului Băncii Mondiale din Moldova și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Anul curent de proiect va completa lista celor 24 de raioane și 3 municipii care au aplicat instrumente de responsabilizare socială, cu cinci raioane noi: Cimișlia, Ștefan Vodă, Taraclia, Ocnița și Rezina. Astfel, alte 20 de instituții de învățământ, cu un număr total de 6.712 de elevi, vor primi asistența necesară în inițierea procesului de responsabilizare socială în comunitățile lor, pentru a îmbunătăți serviciile educaționale pe care le oferă.

Școlile selectate în proiect sunt:

 1. Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza”, Bălți
 2. Gimnaziul „Gheorghe Asachi”, Cucoara, Cahul
 3. Gimnaziul „Savciuc Mihail”, Bușila, Ungheni
 4. Gimnaziul „Vasile Bejinaru”, Hăsnășenii Noi, Drochia
 5. Gimnaziul Chirileni, Ungheni
 6. Gimnaziul Cușmirca, Șoldănești
 7. Gimnaziul Durlești, Chișinău
 8. Gimnaziul Gura Camencii, Florești
 9. Gimnaziul Nr.7, Chișinău
 10. Gimnaziul Semeni, Ungheni
 11. Liceul Teoretic „Hyperion”, Gura Galbenei, Cimișlia
 12. Liceul Teoretic „Ioan Sârbu”, Ignăței, Rezina
 13. Liceul Teoretic „Ion Creanga”, Hîrbovăț, Anenii Noi
 14. Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, Ocnița
 15. Liceul Teoretic „Olimp”, Rezina
 16. Liceul Teoretic „Prometeu”, Baraboi, Dondușeni
 17. Liceul Teoretic „Sfîntul Paisii Hilendarschi”, Corten, Taraclia
 18. Liceul Teoretic „Ștefan Vodă”, Ștefan Vodă
 19. Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, Călărași
 20. Liceul Teoretic Horești, Ialoveni

Având în vedere interesul sporit față de aplicarea instrumentelor de responsabilizare socială din partea instituțiilor de învățământ, în anul 2018, echipa „Școala Mea” oferă posibilitatea de participare a administrației școlilor care nu au fost selectate în proiect, la evenimentele organizate în școlile beneficiare (instruiri ale Consiliilor de Administrație, audieri publice ale bugetelor). Astfel, invităm instituțiile de învățământ care doresc să implementeze independent instrumentele propuse în cadrul proiectului să ne contacteze la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pentru a primi informația necesară privind evenimentele care vor fi organizate în școlile din proximitate. 

Accesează scoalamea.md

Print

Access the monitoring application

app6
apl1 en
aplicat6en
app7
apl2 en
aplicat71en
app8
apl3 en
aplicat8en

Projects

scoala en

lapunct en

budget en

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: