Masă rotundă: Analiza Fondului Național de Dezvoltare Regională

Publishing date: Thursday, 29 June 2017

Additional Info

  • Event date: Tuesday, 11 July 2017
  • Event time: 10:00
  • Location: Hotelul Jolly Alon
  • Available seats: 40
  • Address: Maria Cibotari 37
  • Contact person: Natalia Chitii
  • Contact phone: 022 92 99 94
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Views: 2131

Centrul Analitic Independent Expert-Grup Vă invită să participați la masa rotundă ce urmărește discutarea modului de utilizare a Fondului Național de Dezvoltare Regională și a impactului acestuia asupra beneficiarilor. Evenimentul va avea loc marți, 11 iulie 2017, cu începere de la ora 10:00, în sala de conferință a hotelului „Jolly Alon”, mun. Chișinău, strada Maria Cibotari 37 (a se vedea agenda atașat).

Evenimentul își propune să aducă în discuție în ce măsură resursele fondului și-au atins obiectivele de stimulare a dezvoltării durabile și au contribuit la procesele de convergență în regiuni. De asemenea, evenimentul urmărește discutarea problemelor identificate în gestiunea fondurilor publice, pentru a dezbate un șir de soluții propuse de Expert-Grup menite să stimuleze dezvoltarea regională.

La eveniment sunt invitați factori de decizie din cadrul Agențiilor de Dezvoltare Regională, Ministerului Economiei, Finanțelor, parteneri de dezvoltare, experți economici precum și alte instituții în domeniu.

Conferința își va ține lucrările în limba română.

Pentru înregistrarea la eveniment completaţi formularul de mai jos, până pe data de 10 iulie, ora 10.00

Dacă aveți nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau la numărul de telefon 022-929994, persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Agenda evenimentului 

Event registration form

Print

Projects

 


 

baner-scoala-mea-expert-grup

 UE-Moldova