Masă rotundă: Prezentarea rezultatelor monitorizării executării recomandărilor Curții de Conturi pentru anul 2016

Publishing date: Thursday, 15 June 2017

Additional Info

  • Event date: Thursday, 22 June 2017
  • Event time: 14.00
  • Location: Hotelul Jolly Alon
  • Available seats: 40
  • Address: str. Maria Cibotari, nr. 37
  • Contact person: Natalia Chitii
  • Contact phone: 0 22 92 99 94
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Views: 1904

Centrul Analitic Independent Expert-Grup în parteneriat cu Fundația Soros-Moldova, Programul Buna Guvernare Vă invita la masa rotundă „Rezultatele monitorizării executării recomandărilor Curții de Conturi pentru anul 2016”. Evenimentul va avea loc joi, 22 iunie 2017, cu începere de la ora 14:00, în sala de conferințe a hotelului „Jolly Alon” (mun. Chișinău, str. Maria Cebotari 37) și va avea o durată de 2 ore. (a se vedea agenda atașat).

Evenimentul își propune să aducă în discuție rezultatele studiului „Despre cum se pierd banii publici: Monitorizarea îndeplinirii recomandărilor Curţii de Conturi pe anul 2016”, elaborat de către Tatiana Savva, în perioada august 2015 - ianuarie 2017. Publicația analizează, în mod particular, răspunsurile primite de la Curtea de Conturi privind executarea recomandărilor stipulate în rapoartele sale, conform mai multor criterii: Disciplină, Calitate și Impact.

Raportul mai conține și o evaluare sistematizată a implicării organelor de drept în executarea recomandărilor Curții de Conturi și în recuperarea prejudiciilor, dar și o analiză comparativă a recomandărilor produse de mai multe instituții supreme de audit din alte țări (Polonia, Suedia, Estonia).

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai ministerelor de resort, societății civile precum și experți din domeniu. 

Conferința își va ține lucrările în limba română.

Pentru înregistrarea la eveniment completaţi formularul de mai jos, până pe data de 22 iunie, ora 9.00

Dacă aveți nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 022-929994, persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Agenda evenimentului 

Event registration form

Print

Projects

 


 

baner-scoala-mea-expert-grup

 UE-Moldova